Challenger Vanurile

Priviți Camper Vanuri-le unice ale producătorului francez Challenger. Autorulote cu garanție de calitate. Distribuitor oficial al companiei Challenger.

Challenger Vanurile reprezintă alegerea ideală pentru oricine apreciază flexibilitatea, confortul și călătoriile cu stil. Puteți alege între 5 modele și amenajări unice. De asemenea, aveți la dispoziție o listă întreagă de opțiuni pe care vom fi bucuroși să le împărtășim cu dvs.

Priviți toate modelele Camper Vanurile Challenger: V114, V114S, V114MAX, V210, V217.

Challenger Vanuri – Repere

Garanție de 7 ani pentru permeabilitatea la apă.

Iluminarea interioară și exterioară a dubelor este 100% cu LED-uri, care nu numai că este eficient din punct de vedere energetic, dar creează și o atmosferă caldă și confortabilă.

Datorită tehnologiei speciale de izolare (VPS), pasagerii se simt întotdeauna confortabil, indiferent de timp. Au un certificat de izolare a dubei de gradul 3. Challenger atinge cel mai înalt nivel de izolare, menținând autorulotele lor calde iarna și răcoroase vara.

Motoarele Fiat oferă o eficiență excelentă a consumului de combustibil, permițându-vă să parcurgeți distanțe mai lungi fără să vă faceți griji cu privire la opririle pentru realimentare. În plus, tubele Challenger bazate pe un șasiu Fiat oferă o cabină confortabilă și bine echipată.

Datorită panoului solar integrat, sunteți independent de sursele externe de energie și puteți utiliza energia în orice moment.

Camper Vanurile sunt echipate cu ferestre cu rame de înaltă calitate, care oferă lumină naturală și vederi panoramice.

Acoperișul oferă lumină suplimentară în interior și oferă o vedere uluitoare asupra stelelor.

Plasa de țânțari ține insectele neplăcute la distanță, în timp ce o treapta de putere facilitează intrarea și ieșirea din autorulotă.

Camper Vanurile sunt prevăzute cu dispozitive de fixare Isofix pentru scaunele pentru copii, ceea ce vă oferă un nivel suplimentar de siguranță.

Treapta electrică facilitează urcarea și coborârea din vehicul, în special pentru pasagerii mai în vârstă sau persoane cu dizabilități.

Porturil USB dubl vă asigură că vă puteți încărca mereu dispozitivele și că nu veți fi niciodată întrerupt de curent.