CHALLENGER X Serie

Descoperiți singurele și unicele modele din industria de autorulote – Challenger X: X150 și X250.

Distribuitor oficial al Challenger.

Challenger X – Repere

Garanție de 7 ani pentru permeabilitatea la apă.

Iluminarea interioară și exterioară a dubelor este 100% cu LED-uri, care nu numai că este eficient din punct de vedere energetic, dar creează și o atmosferă caldă și confortabilă.

Sistemul unic SDR (Smart Dressing Room) vă permite să reglați înălțimea dulapului pentru a adapta spațiul de încărcare al garajului la nevoile dumneavoastră (în special pentru modelul X250).

Încălzirea poate fi utilizată în timpul condusului. Acest lucru înseamnă că veți avea întotdeauna o temperatură confortabilă în mașină, chiar și în cazul călătoriilor mai lungi. Această funcție este deosebit de utilă atunci când călătoriți în zone mai reci.

Geamurile cu sticlă dublă asigură o izolare termică și fonică excelentă în autorulotă. De asemenea, acestea oferă securitate și protecție suplimentară împotriva influențelor externe.

Datorită izolației de gradul 3 de pe pereți și acoperiș, este posibil să vă încălziți confortabil chiar și la temperaturi foarte scăzute. Acest grad de izolație de ultimă generație poate rezista în cele mai solicitante condiții, asigurându-vă o casă confortă și comodă pe roți tot timpul!