CHALLENGER S SEMI-INTEGRATE COMPACTE

Suntem încântați să vă prezentăm modelele S semi-integrate unice de la Challenger: S194 și S217 GA. Autorulote cu garanție de calitate. Designul mai îngust al caroseriei, face ca vehiculul să fie deosebit de manevrabil și ideal pentru deplasarea în zonele urbane sau pe străzile înguste. Distribuitor oficial Challenger.

CHALLENGER S SEMI-INTEGRATE COMPACTE – Repere

Garanție de 7 ani pentru permeabilitatea la apă.

Iluminarea interioară și exterioară a dubelor este 100% cu LED-uri, care nu numai că este eficient din punct de vedere energetic, dar creează și o atmosferă caldă și confortabilă.

Structura inovatoare IRP asigură o stabilitate și o siguranță excelentă în timpul condusului, precum și un nivel crescut de izolare termică și fonică în interior.

Încălzirea poate fi utilizată în timpul condusului. Acest lucru înseamnă că veți avea întotdeauna o temperatură confortabilă în mașină, chiar și în cazul călătoriilor mai lungi. Această funcție este deosebit de utilă atunci când călătoriți în zone mai reci.

Geamurile cu sticlă dublă asigură o izolare termică și fonică excelentă în autorulotă. De asemenea, acestea oferă securitate și protecție suplimentară împotriva influențelor externe.

Echipat cu iluminare exterioară cu LED-uri pentru a asigura o vizibilitate și siguranță excelentă pe drum. Cu această iluminare, puteți manevra și parca cu ușurință chiar și pe întuneric, fără să vă faceți griji cu privire la zgârieturi sau la ciocnirea cu posibile obstacole neașteptate.

Plase de țânțari care țin insectele la distanță pentru un confort maxim.

Porturile USB duble vă asigură că vă puteți încărca mereu dispozitivele și că nu veți fi niciodată întrerupt de curent.

Accesorii Isofix pentru scaune pentru copii, care vă oferă un nivel suplimentar de siguranță.